nincs egyedi nevem, mit tegyek?

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


van az úgy, hogy regisztrálsz valahova. egyre több és újabb szolgáltatás van, ahova szeretnél. és ott a kérdés legtöbb helyen: adj meg egy nevet. egy nicknevet, vagy becenevet. mindegy hogy nevezzük, csak add meg, és legyen egyedi.

az internet hőskorában ezzel nem volt probléma, ha kovács béla voltál, akkor megadtad hogy kovacsbela és kész. na de manapság már minden kovács bélának van internete és ami a legdurvább, minden kovács béla akar pont azon a szolgáltatáson osztozni, amin te is. szóval jönnek a kovácsbéla0315 és hasonlóak, de ahogy telik múlik az idő, egyre több hasonló lesz. hiába no, a bécibubuka0315 is foglalt.

itt az ideje random neveket használni: mie3O15. nézz csak körül a githubon, tele van ilyenekkel. aztán ennek mi értelme? na meg ezután mi állítja meg a mie3015 felhasználót, hogy mie3O15 nevében garázdálkodjon? és ha ezek is elfogynak?

mik vagyunk mi, gépek, hogy primary key, unique key kelljen az embertársainkhoz? nekem például vannak egyforma nevű ismerőseim, mégsem keverem össze őket sosem. összetett kulcsom van rá.

tisztelettel szeretném javasolni a sok unique nickname property helyett valami összetett kulcs használatát, ha már ragaszkodunk a unique-hoz. általában nincsenek az embernek ugyanolyan nevű ismerősei, de ha mégis, akkor bizony el tudja dönteni hogy ki kicsoda.jmlkcjmlkc@gmail.com 20170317230010 Проверка нового мода и базы

<a href=https://bysws.ru>Mods by SwS</a>

sarkiroka 20170509132030 красивый
Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »