mobilalkalmazás menekülteknek

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


súlyos. de lehet belőle profitálni win-win alapon. sőt, win-win-win alapon. már írom is hogy miről van szó. itt ez a menekülthelyzet. jönnek mennek az emberek ezerszám. ők nem tudják merre lehet menni, azok az országok ahol áthaladnak, milliókat költenek a terelgetésükre. segítsük őket egy mobil appal. a legtöbb útrakelőnél van okostelefon, ami szinte nélkülözhetetlen a tájékozódáshoz.

lássuk hát a specifikációt. egy mobil alkalmazásról van szó, ami segít a menekülteknek megtalálni a legjobb utat az álmaik felé.

induláskor az alkalmazásban ki lehet választani a célországot név szerint, térkép alapján, zászló alapján, vagy statisztikai adatok alapján, mint például gdp, munkanélküliség, rasszizmus, stb.

ezután az alkalmazás egyszerű navigátorként üzemel, az aktuális gps pozició alapján javasolja hogy milyen város felé vegye az úrirányt. csak ilyen nagy vonalakban. esetleg az egyes városokhoz letölthető lenne térkép, vagy információs adathalmaz opcionálisan.

az alkalmazás természetesen egy folyamatosan frissülő adatbázisból dolgozik. és itt jön a másik oldala!

az országok/városok licitrendszerben ajánlhatnak őket elkerülő, vagy épp rajtuk áthaladó útvonalat, amit természetesen a felhasználói alkalmazás felhasznál.

tehát mondjuk szerbia 1 millió eurót ajánl azért hogy ne rajta kereszül, hanem horvátországon át halajon a vonal, viszont horvátország 1,1 millióért ennek ellenkezőjét ajánlja akkor bizony a szerbeken át ajánl útvonalat az alkalmazás.

természetesen csak meghatározott ideig élne a licit, mondjuk egy hétig. utána ha nincs más akkor földrajzi alapon, ha vannak licitek, akkor aszerint ajánl útvonalat ismét.

szélsőséges esetben akár az is előfordulhat, hogy nagyon nagy kerülőt kell tenniük, de mindez csak az ő érdekükben van. hiszen ha egyik ország amin áthaladnának, nagyon nem szeretné hogy áthaladjanak rajta, és még ezért nagy összegeket is felajánl, akkor minden bizonnyal más módon is kényelmetlenné, sőt, akár veszélyessé is tenné az utazást.

a megvalósításhoz mindenképp ajánlott valamelyik refugee icon set használata:

/g/refugee/1.jpg

/g/refugee/2.jpg

/g/refugee/3.jpg

/g/refugee/4.jpg

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »